Fáraók Tours  
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 
   
 


KAIRÓ IDŐJÁRÁS
HURGHADA IDŐJÁRÁS
SHARM EL-SHEIKH IDŐJÁRÁS
Nílusi hajóink jellemzői

Szeretnénk bemutatni Önöknek, hogyan épül fel egy M/S Nílusi hajó. Természetesen vannak eltérések a nílusi hajók között (pl. dizájnban, lépcsőház kialakításában), de a felépítésük az nagyon hasonló, a fedélzetek funkciói, szerkezete szinte teljesen egyforma. Azt sajnos nem tudjuk megmondani előre, hogy melyik nílusi hajó fog a rendelkezésre állni, mert azt több olyan tényező is befolyásolja, amire nincs ráhatásunk. Igyekeszünk olyan 5*-os nílusi hajókkal együtt dolgozni, melyek minősége megfelel az öt csillagos elvárásnak.

A napozó fedélzet lehetőséget biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, a fedélzeten a medence mellett napozóágyak, székek és asztalok találhatóak, melyek egy része a "szabad ég" alatt  helyezkedik el, de lehetőség van a napsugárzás elől menedéket találni a napvitorla alatti árnyékos területen. Ezen a fedélzeten is található egy bár a hajók többsége esetében. 

A szobák jól felszereltek, valamivel kisebbek, mint egy normál standard szállodai szoba, de kényelmesek és megfelelően tágasak. A nílusi hajókon általában két lakosztály található, melyek természetesen jelentős felár ellenében vehetőek igénybe.

A felső fedélzeten lévő bár az egyik helyszíne a közösségi életnek, itt zajlanak a "galabia party-k" is.

A nílusi hajó haladása közben nem érezhető semmilyen ringatózás, a hajók rendkívül stabilak nem okoznak semmiféle "tengeri betegséghez" hasonló tünetet. A nílusi hajók éjszakára mindig kikötnek, így a motorok által keltett zaj/morajlás nem zavarja az utasokat az alvásban.


Jelenleg a következő nílusi hajókkal működünk együtt:

  • M/S Royal Ruby
  • M/S TuYa
  • M/S Tamr Hennan

Képgaléria (kattintson a fotóra):

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

 

 

 

 

 

 .

 
 
Kairó
Luxor
Asszuán
Hurghada
Sharm El Sheikh
Egyiptomi városok távolságai
Egyiptomi Parfüméria
Papirusz műhely
Királyok Völgye
Memnóni kolosszusok
Montazah Palota
Qaitbay erőd
Pompeius oszlopa
Kom El Shoqafa katakombái
Egyiptomi ételek
Egyiptomi Istenek
Egyiptomi művészet
Ramadan
Abu Szimbeli templomok
Hórusz temploma
Szobek temploma
Völgytemplom (Gíza)
Luxori templom
Karnaki templom
Hatsepszut temploma
Philaei templom
Egyiptomi arab útiszótár
Egyiptomi vízum
Egyiptomi pénz
Egyiptomi piramisok
A Nagy Szfinx
Khan el-Khalili bazár
Egyiptomi Múzeum
Asszuáni Nagy Gát
Asszuáni botanikus kert
Elefánt sziget
Asszuáni gránitbánya és a befejezetlen obeliszk
Adatvédelmi tájékoztató
Impresszum
Nyilatkozat
Dokumentumok
Elérhetőségeink

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v2.57