Fáraók Tours
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 

 
 
   
 
  • 1


 
HyperLinkundefined
Sharm El Sheikh

1. Ras Mohamed
Egész napos hajókirándulás Egyiptom leghíresebb nemzeti parkjába. A hajókázás élményét fokozza a napozás, a felszíni búvárkodás, a kristálytiszta víz és a gyönyörű környezet. A sekély vízben az élettől duzzadó korallok olyan mennyiségben kínálják a halak és a tengeri élőlények kavalkádját, mint sehol máshol a világon. Ezek a fenséges látnivalók rabul ejtenek minden odalátogatót. A program tartalmaz egy ebédeet is.
Felnőtt 40 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 25 EURO/gyermek.
2. Szt. Katalin kolostor
Az egész napos kirándulás során megtekintésre kerül a Szt. Katalin kolostor, a Mózes kút, több híres ikon a 3-4. századból. Sharm El Sheik felé Dahabon keresztül vezet a visszaút, ahol az utasokat ebéddel várják.
Felnőtt 80 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 50 EURO/gyermek.
3. Egész napos városnézés Kairóban
Reggel utazás az egyiptomi fővárosba Kairóba. Elsőként a Gízai Piramisok, Völgytemplom, illetve Egyiptom egyik talán legismertebb jelképe a Szfinx várják az ókor csodái iránt érdeklődő Vendégeinket. Igény szerint különdíj ellenében lehetőség nyílik az adott naptól függően valamelyik piramis, belülről történő megtekintésére is. A Papirusz Múzeumban megismerkedhetünk a papiruszkészítés évezredes hagyományokkal rendelkező mesterségével, majd a Parfüm Palotában betekintést nyerhetünk, a már a fáraók idején is létező, titkos recept alapján előállított, parfümök és különleges illóolajok egyedülálló világába. Programunkat délután az Egyiptomi Múzeumba tett látogatással folytatjuk, ahol különdíj esetében, megtekinthető a királyi múmiák terme is. Utolsó állomásként a Khan El Khalili bazárban lehetőség nyílik a hatalmas, főként helyi ajándéktárgyakból álló kínálat megtekintése mellett vásárlásra is.
Felnőtt 100 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 60 EURO/gyermek.
Egész napos városnézés Kairóban
4. Mózes-hegyi kirándulás
Indulás este 10.00 körül busszal Szt. Katalinba. Érkezés éjjel 1.00-kor, majd háromórás túra a Mózes-hegy tetejére, hogy a résztvevők megtekinthessék a felejthetetlen napfelkeltét.
Felnőtt 80 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 50 EURO/gyermek.
5. Beach Buggy
30 km-re a sivatag mélyén egy kis négykerekű bolondozás QUAD-dal. Zárásként valódi, ízletes beduin vacsora egy helybéli faluban, az eredeti népszokások széleskörű megismerésével.
Felnőtt 40 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 25 EURO/gyermek.
6. Delfin show
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élmény a delfin show. A kb. 50 perces műsor keretében megcsodálhatja ezeknek a különleges állatoknak a látványos bemutatóját.
Felnőtt 40 EURO/fő
Gyermek 0-4 éves kor között ingyen,
12 éves korig 25 EURO/gyermek.
7. Úszás delfinekkel
Különleges programot ajánlunk azon kedves vendégeinknek figyelmébe, akik életre szóló élményben szeretnének részesülni. Ússzon együtt a delfinekkel! A delfinnel való úszásról csak a programot biztosító cég készíthet fotókat!
Ára:
15 perc úszás a delfinekkel:   95 EURO/fő                            
30 perc úszás a delfinekkel: 145 EURO/fő

Amennyiben a megadott fakultatív programok bármelyikén csak 1 fő vesz részt, a megadott felnőtt díjak másfélszeresét számítjuk fel. .

 
 
Kairó
Egyiptomi pénz
Ramadan
Egyiptomi városok távolságai
Hurghada
Egyiptomi ételek
Egyiptomi Istenek
Egyiptomi templomok
Sharm El Sheikh
Egyiptomi vízum
Egyiptomi piramisok
Luxor
Egyiptomi útiszótár
Egyiptomi művészet

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v1.91