Fáraók Tours
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 

 
 
   
 
  • 1


 
HyperLinkundefined
Utazz Robival

Tóth Róbert vagyok a Fáraók Tours munkatársa. Egy jó barátommal elhatároztuk, hogy egy kicsit megszökünk a rossz idő elől és egy történelmi időutazásra melegebb éghajlatra utazunk.
Lentebb látod a programot és az árakat, ha van kedved, akkor
tarts velünk!

Hogy miért?

  • A program érdekes,
  • Az árak szuperek,
  • A társaság pedig remek!

 

Időpont 2017.03.17 - 03.21
Időtartam 5 nap/4 éj
Utazás Repülővel, az EGYPTAIR menetrend szerinti járataival
Transzferek Vendégeink számára az utazás kényelmét, minden esetben légkondicionált autóbuszokkal biztosítjuk.
Elhelyezés Hotel Oasis 4*, standard szoba
Ellátás félpanziós
Szolgáltatás Vendégeink által választott programjainkhoz igazodva, minden esetben biztosítjuk, helyszíntől függően a szükséges belépőket, ezen felül magyar idegenvezető tolmácsolásával szeretnénk, a megtekintett helyszínek, épületek, múzeumok világát, történetét és üzenetét átadni, illetve megismertetni. 
Útgarancia Az út létszámtól függetlenül indul, felár NÉLKÜL!
Idegenvezetés magyar nyelven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A program részletes leírása

1. nap Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti járatával. A megérkezést követően transzfer a szállodához,  majd a szobák elfoglalását követően a vacsora keretében megismerkedhetünk a helyi ételek sajátosan egzotikus íz világával. Én vegetát viszek magammal :)
2. nap Reggeli után, a Kairótól mindössze 22 km-re levő Memphist nézzük. A város az egyesített Egyiptom első fővárosa volt. Itt látható az Alabástrom Szfinx és II. Ramses fekvő szobra. A második állomás Szakkara, ahol Dzsószer fáraó lépcsős piramisában gyönyörködhetünk. Ez a piramis Egyiptom legelső piramisa, melyet i.e. 2816-ban építettek. Előtte még lemegyünk I. Téti piramisának a sírkamrájába. A visszaúton egy szőnyegkészítő műhelyt nézünk. Majd ebéd. A délután keretében a Mohamed Ali Mecset kerül megtekintésre belülről, ezután egy kopt keresztény templomot tekintünk meg. Utána irány a hotel, ahol én valószínűleg teniszezni és szaunázni fogok, majd este pedig vacsora.
3. nap A reggeli elfogyasztását követően egész napos városnézésre indulunk. Elsőként a Gízai PiramisokVölgytemplom, illetve Egyiptom egyik talán legismertebb jelképe a Szfinx kerülnek megtekintésre. Igény szerint különdíj ellenében lehetőség nyílik, valamelyik piramis, belülről történő megtekintésére is, én biztosan be fogok menni. A Papirusz Múzeumban megismerkedhetünk a papiruszkészítés mesterségével, majd a Parfüm Palotában betekintést nyerhetünk a parfümök és különleges illóolajok világába. Programunkat délután az Egyiptomi Múzeumba tett látogatással folytatjuk, ahol különdíj esetében, megtekinthető a királyi múmiák terme is. Utolsó állomásként a Khan El Khalili bazárban lehetőség nyílik vásárlásra, ahol meghívlak benneteket egy frissen facsart mangó dzsúzra illetve, hogy belekóstolhattok egy hamisíthatatlan egyiptomi kávézó életébe, melyet a nap befejezéseként, a szállodában elfogyasztott vacsora követ.
4. nap Reggeli után indulás Alexandria, mely a Földközi tenger partján fekszik Egyiptom második legnagyobb városa. Az egész napos kirándulás során a város nevezetességeivel ismerkedhetünk meg: Muntazah palota, Qaitbai erőd, római színház, Pompeius oszlopai, Khom El Shukafa katakombái. Napközben valahol megebédelünk. Este vacsora a szállodában.
5. nap Reggeli után szomorúan elhagyjuk a hotel és transzfer a repülőtérre, majd repülés Budapestre. Hazafelé megbeszéljük mi legyen a következő közös utazásunk! :)

Árak

  Eredeti ár Akciós ár
Alapár 83.850.- Ft/fő 77.980.- Ft/fő
Memphis-Szakkara

90€ - 27.900:- Ft/fő

81 € - 25.110:- Ft/fő

Alexandria

100€ - 31.00.- Ft/fő

90€ - 27.900.- Ft/fő

Illetékek 69.900.- Ft/fő 69.900.- Ft/fő
Vízum  25$/fő 25$/fő
Összesen   200.890.- Ft/fő + 25$/fő

Az árak egy főre vonatkoznak kétágyas szobában történő elhelyezésre (egyágyas felár 19.840.- Ft) és nem tartalmazzák a biztosításokat (Utasbiztosítás 590.- Ft/nap, útlemondási biztosítás 2.810.- Ft/fő), a vízumot a kairói repülőtéren fogjuk megvenni!

Bármilyen kérdésed van, írj a westend@faraoktours.hu e-mail címre, vagy hívd az irodát a +36707013700 telefonon vagy írj üzenetet a facebook oldalunkon vagy írj nekem vagy hívj engem ha tudod a telefonszámomat.

Az iroda teljes mértékben elhatárolódik a "humoromtól", viszont ha velem tartasz Neked el kell viselned!.

 
 
Kairó
Egyiptomi pénz
Ramadan
Egyiptomi városok távolságai
Hurghada
Egyiptomi ételek
Egyiptomi Istenek
Egyiptomi templomok
Sharm El Sheikh
Egyiptomi vízum
Egyiptomi piramisok
Luxor
Egyiptomi útiszótár
Egyiptomi művészet

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v1.91