Fáraók Tours  
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 
   
 






undefined

Adatvédelmi tájékoztató

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejegyzett Adatkezelési Nyilvántartási számunk: U-001005

Az Insight Tours Kft  online és offline értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. A z Insight Tours Kft . (továbbiakban: Insight Tours ) az általa működtetett internetes hírlevélre valamint utazási ajánlatokra való jelentkezés regisztrálására adatot kér be a szolgáltatásokat használni kívánó magánszemélyektől.

Az adatkezelő neve: Insight Tours Idegenforgalmi Szolgáltató Kft 
Az adatkezelő székhelye: 1064 Budapest Podmaniczky u 51-53
Az adatkezelő cégjegyzékszáma: 01-09-911386
Az adatkezelő adószáma:14602423-2-42
Az adatkezelő elérhetősége: 06-1 -39-888 88 e-mail: iroda@faraoktours.hu

Az adatkezelő weboldalai: www.faraok.hu

Ezek az adatok a Hírlevél feliratkozáskor

  • regisztráló neve, a név lehet kitalált név is, azaz felhasználói név,
  • e-mail címe.

Ezek az adatok az utazás megrendelésekor

  • a megrendelő és az utasok nevei,
  • születési idejük,
  • állampolgárságuk,
  • a megrendelő elérhetőségi telefonszáma,
  • e-mail címe,
  • a számlázási cím,
  • útlevélszámok, útlevelek érvényességi ideje, kiállító ország.

Az Insight Tours kft a regisztráció során a kérdés útján bekért adaton kívül egyéb adatokat semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg.

Regisztrációs adatbázis

Az adatgyűjtés célja: az Insight Tours  illetve partnerei által nyújtott szolgáltatások igénybevétele, akár az utazási irodákon keresztül, akár online úton, a szerződések megkötése, teljesítése, nyomon követése, számlázás, direkt marketing célú megkeresés. Utazás megrendeléskor a megrendelő részére egy személyes fiók kerül létrehozásra az Utazás Megrendelésről Szóló Szerződés elfogadásakor.

Az érintettek köre: a Insight Tours  adatbázisában online módon vagy személyesen regisztráló személyek.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett önként hozzájárulása, az Eker. tv. 13/A § és a Grtv. 6. § (5) bekezdése.
A kezelt adatok köre: név, cím, nem, születési dátum, telefonszámok, úti okmány adatok, e-mail cím, adatkezelési hozzájárulás, direkt marketing hozzájáruló nyilatkozat, dátum.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a Insight Tours , mint utazásközvetítő által közzétett szolgáltatások megrendelése, ill. igénybe vétele esetén személyes adatai továbbításra kerülnek a szerződés teljesítésében közreműködő – a szolgáltatás leírásánál megjelölt – szolgáltatók (a megrendelt szolgáltatás függvényében: az utazásszervező, a lefoglalt szálloda, a szállítást végző légitársaság, vagy más közlekedési szolgáltató, az ügyfél által megkötött biztosítás biztosítótársasága, a megrendelő által megrendelt egyéb szolgáltatást nyújtó szolgáltató felé.

Az adatkezelés időtartama: az utolsó belépést követő 7 év, a DM megkeresésre vonatkozó hozzájárulás esetében annak visszavonásáig.

Az Insight Tours a regisztráció során beszerzett adatot

  • kizárólag az ott megjelölt célra használja fel,
  • nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival,
  • harmadik félnek semmilyen formában nem adja át.

Insight Tours, bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztráció során rögzített adat titokban maradásáért, nem felelős az adat esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért. Insight Tours minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, hacker támadásból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be. Megrendelő korlátozás nélkül jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, helyesbítse, illetve kérje azok törlését vagy zárolását akár a saját fiókján keresztül is.

Adatbiztonság

A Insight Tours  úgy tervezi meg és hajtja végre az adatkezelési műveleteket, hogy biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét. Insight Tours gondoskodik az adatok biztonságáról (jelszóval, vírusirtóval való védettség), megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az Info tv., valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.

Tájékoztatás, személyes adat helyesbítése, törlése, tiltakozás személyes adat kezelése ellen, jogorvoslat

Az adatok módosítását és törlését az iroda@faraoktours.hu e-mail címen, illetve levélben vagy személyesen az Insight Tours Kft 1064 Budapest Podmaniczky u 51-53 címen, vagy a 06-11-39-888-88 telefonszámon lehet kezdeményezni.
A felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait a Felhasználó a weboldalainkon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

A Felhasználó az Infotv.,valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

A Insight Tours az oldalaikon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért a kalkulátor pontatlan számolásáért felelősséget nem vállal. Az iroda írásban történő visszaigazolásai tekinthetőek véglegesnek.



.

 
 
Kairó
Luxor
Hurghada
Sharm El Sheikh
Egyiptomi városok távolságai
Egyiptomi ételek
Egyiptomi Istenek
Egyiptomi templomok
Egyiptomi művészet
Ramadan
Egyiptomi arab útiszótár
Egyiptomi vízum
Egyiptomi piramisok
Egyiptomi pénz
A Nagy Szfinx
Adatvédelmi tájékoztató
Impresszum
Nyilatkozat
Elérhetőségeink

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v2.03