Fáraók Tours  
1064 Budapest, Podmaniczky u. 51-53
Telefon: +36 1 398-8888
 
   
 


KAIRÓ IDŐJÁRÁS
HURGHADA IDŐJÁRÁS
SHARM EL-SHEIKH IDŐJÁRÁS
Egyiptomi Parfüméria

A parfümériában megismerkedhetnek az ókori egyiptomi parfüm készítés titkaival. A parfüméria dolgozói elmesélik az utasoknak, hogy milyen technológiával készültek az ókori Egyiptomban a parfümök. Ezek a technológiák milyen változásokon estek át az elmúlt évezredekben. A parfüm készítése technológiai ismertetése után, az utasok megszagolhatják a legkülönfélébb parfümöket. A bemutató rendkívül humoros és nagyon szórakoztató, melynek során ajándék hideg és frissítő hibiszkusz teával kedveskednek az utasoknak. Megismerkedhetnek a csak Egyiptomban készülő papirusz és lótuszvirág illattal. Ezeket az olajalapú parfümöket szállítják aztán a világ különféle tájékaira, ahol alkohollal összekeverve kapjuk az általunk is ismert állagú parfümöket. Természetesen az utasok kapnak egy írásbeli tájékoztatót is arról, hogy milyen arányban kell összekeverni a parfümöt tiszta alkohollal. A bemutató természetesen kitér arra is, hogy ha valaki nem szeretné összekeverni alkohollal, akkor, hogy kell használni. A bemutatón nincs vásárlási kötelezettség semmilyen formában nem éreztetik az utasokkal, hogy nekik vásárolniuk kell. Ugyanolyan kedvesek a turistákkal, akkor is, ha nem vásárolnak semmit sem.

Az ínyencek nemcsak parfümöt vásárolhatnak, de vehetnek különleges üvegcséket a parfüm tárolásához is. Szerencsés esetben azt is láthatják, hogyan készítik ezeket a különleges üvegcséket.

A parfüméria az egyik legszórakoztatóbb színfoltja az utazásnak!.

 
 

egyiptom, utazás, nílus, kairó, üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, nílusi hajóút, Vörös-tenger, fakultatív program, hieroglif, templom, piramis, istenek, Karnak, Edfu, Philae, Dendera, Abu Szimbel, Kheopsz, giza, Szakkara, Alexandria, Asszuán, Núbia, Nasszer-tó, egyiptomi utazási iroda, Amon, Ekhnaton, Imhotep, Hatsepszut, korall, sznorkerezés, búvárkodás, akció, kedvezményes utak, magyar nyelvű idegenvezető, Jaz Aquamarine, TTC Empire, TTC Royal Star Beach, Amwaj Blue Beach, Seagull, Sunny Days, egyiptomi utak, egyiptomi nyaralás, kairói városlátogatás, olcsó egyiptomi utak
Created by MesterCom Kft.  v2.57